Wednesday, March 11, 2015

Садова техніка Stiga

Багатьом з Вас вже напевно відомо - це благородна, вишукане і надійне шведське ім'я. Ви користувалися технікою від цього виробника? Про компанію Stiga Ви сьогодні дізнаєтесь ... Почнемо з того, що повідомимо найперше ім'я фірми, воно звучало так - Стіг Hjelmquist. Свій старт компанія взяла ще в 1934 році. А почала вона саме з виробництва ... Ні, не будівельної техніки. 25 років їх відомий і надійний технічний потенціал був прихований. Тому що тенісні столи і самі різні настільні ігри - це те, на що спершу зробило ставку керівництво. Якщо ж йти по хронології, то перший агрегат від Stiga, завдяки якому можна було косити траву, з'явився на світ тільки в 1958 році. Але вже через 15 років цей бренд став одним з найбільш відомих і найбільших виробників обладнання для саду по всій Європі. І це компанія, яка починала з виробництва тенісних столів! І через короткий проміжок часу вона зайняла лідируючі позиції з виробництва техніки для саду, обігнавши при цьому більшість конкурентів! Це щось неймовірне.

Що було реалізовано в наступному десятилітті? У двох словах - це розширення компанії. Причин до такого розвитку подій було кілька, головними з яких стали: бурхливе зростання виробництва, прагнення збільшити свій асортимент і ... Конкуренція. Відзначимо, що з останнім, наша техніка від виробника Stiga вміла завжди впораються на відмінно. Результат себе примусив чекати ... Так, саме так, але зовсім недовго. І пішов процес, зупинити який не зміг ні криза, ні складності. Якість від виробника - це і наявність ходових запчастин і деталей. Наша фірма співпрацює тільки з відомими маячними структурами і компаніями, такими як: Subaru, Horiz, Honda, Briggs & Stratton. Це - як вибір для співпраці від нашої компанії, так і з боку партнерів. Адже кожен з них розуміє те, що якщо їхні двигуни, добре себе реалізують в техніці Stiga - то вони отримають хорошого ділового партнера. А Ви не бажаєте "посотруднічать"?

Що ми маємо? Авторитетну, різнопланову і продуктивну техніку. Ходять чутки, що компанія планує чергове оновлення асортименту, і можливо, зовсім скоро - Ви зможете Купити генератор . Не варто дивуватися, якщо це відбудеться вже завтра. Таким чином, Ви не обмежите себе у виборі. Так як багато хто вірить і сподіватися, що в асортименті компанії - буде все. Побажали Купити електростанцію або будь-яку іншу техніку? Чекайте оновлення асортименту і вибирайте. А хоча, навіщо чекати? Вибір і так великий.

1 comment:

  1. Із цим виробником я мав справи, але чи мало чув гарних відгуків про нього. Коли обирав бензиновий тример, мало не купив Stiga =) Але наткнувся на статтю про огляд бензинових тремерів на https://kstech.com.ua/ і вирішив зупинитися на Makita EM2600U через її малу вагу.

    ReplyDelete

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru