Wednesday, March 11, 2015

Якісна садова техніка

За допомогою функціонального і якісного садового інструменту акуратний зелений килим вийде і на рівній газонної поверхні, і на складному рельєфі - біля дерев, чагарників, будівель, парканів, доріжок. За допомогою сучасного мотокультиватора можна виконувати сільськогосподарські роботи будь-якої складності.

Попит на садову техніку настільки високий, що їй сьогодні не торгує тільки ледачий. Робота приносить задоволення, якщо Ви користуєтеся хорошим інструментом! Для того щоб садовий інструмент не підвів вас, слід купувати його в спеціалізованих магазинах фірм, які добре зарекомендували себе на світовому ринку.

Серед них можна виділити найстарішу німецьку фірму ТІЛЬКИ, яка була заснована братами Хансом і Хайнцем Еммеріх в 1948 році. У той рік СОЛО випустила перші газонокосарки і насоси. Потім з'явилися культиватори, бензопили, обприскувачі ...

Завдяки традиційної німецької пунктуальності і грамотній маркетинговій політиці керівництва фірми, садова техніка ТІЛЬКИ, стала сверхпопулярной в Європі і в світі. Бізнес фірми постійно розширювався, збільшувався асортимент, росли продажу. До 1965 року офіси були у Франції, Бельгії, Австрії.

Сьогодні тільки, як і колись, належить сім'ї Еммеріх. Торгові представництва СОЛО відкриті в багатьох країнах світу. Братися Вольфганг і Андреас особисто контролюють технологічні розробки, процеси виробництва і збуту продукції. Акцент робиться на міцність, надійність, ергономічність. Ось чому якість інноваційної садової техніки настільки високо. Інтернет-магазин  є офіційним торговим представництвом фірми ТІЛЬКИ в Україні. Тут представлений величезний асортимент сертифікованої, надійної та безпечної садової техніки, виготовленої з екологічно чистих матеріалів - газонокосарки, культиватори, електричні тримери, бензопили, кущорізи, обприскувачі та мн.ін.

Широкої світової популярністю і популярністю користується продукція шведської фірми STIGA - найбільшого в Європі виробника садової техніки. Для фірми Стіга пріоритетним є якість і екологічна безпека випускається. Садова техніка відрізняється привабливим дизайном і зручністю в роботі. Фірма добре налагодила післяпродажне обслуговування. Офіційним торговим представництвом фірми STIGA на території України є Інтернет-магазин  . У каталогах представлена ??сертифікована садова техніка STIGA - міні трактори, мотокультиватори, мотоблоки, кущорізи, обприскувачі, електричні та бензинові газонокосарки, мотокоси, тримери й мн.ін.

Купуючи садову техніку в офіційного торгового представника фірми, ви отримуєте можливість придбати якісний, сертифікований товар за дуже вигідною ціною. Тут відсічені перекупники, до того ж, власникам фірмового Інтернет - магазину немає потреби оплачувати оренду великих торгових площ. Співробітники магазину зацікавлені в тому, щоб репутація сайту була на висоті. Кожному клієнту пропонуються індивідуальні умови оплати та доставки товару. На сайтах представлені каталоги з фотографіями, наведені точні і докладні технічні характеристики зразків садової техніки. Менеджери спеціалізованого магазину проходять серйозну підготовку, тому зможуть кваліфіковано допомогти клієнту вибрати потрібний товар. Асортимент продукції постійно оновлюється, доставка проводиться в зазначений покупцем термін. На садову техніку надається фірмова гарантія.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru