Friday, March 6, 2015

Як вибрати мотокосу ?!

Мотокоса - багатофункціональний пристрій забезпечує догляд за газоном або галявиною у важкодоступних місцях, крім того відповідне ріжуче обладнання дозволить видалити навіть небажані зарості молодих дерев і кущів. При можливості обладнання мотокоси додатковими насадками, з її допомогою можна буде рівняти клумби, стригти живопліт, дерева і знищувати бур'яни. Як і для будь-якого іншого ручного інструменту, при виборі мотокоси необхідно керуватися не тільки потужністю і ціною вироби, а й індивідуальним відповідності саме Вашим потребам і зручністю під час роботи.

Приводом мотокоси служить 2тактний, а іноді 4тактний двигун з гнучким або жорстким валом. Мотокоси бувають побутовими і професійними. Потужність двигуна побутової мотокоси становить 1-2 кінських сили. Ріжучої частиною такої мотокоси є тріммерной корд з діаметром до 2,4 мм або ріжучий диск. Побутові мотокоси можуть бути з гнучким або прямим валом. Вироби з гнучким валом мають невелику вагу і призначені для роботи на невеликих територіях (обробка країв газонів, невеликих галявин). Ріжучим елементом мотокоси з гнучким валом виступає тріммерной корд. Мотокоса з прямим валом володіє більшою надійністю і потужніша. Така мотокоса може працювати не тільки з тріммерной кордом, а й зі спеціальним диском, який встановлюється завдяки редуктора в нижній частині. Диск дає можливість прибирати більш жорсткі бур'яни. Дуже добре, якщо мотокоса розбірна, в такому випадку вона не вимагає багато місця для перевезення або зберігання, а так само може бути оснащена насадками для дрібної культивації або стрижки дерев. Професійні мотокоси можуть мати потужність від 2 до 4 к.с. Це наднадійні, високоякісні агрегати з ергономічними рукоятками і високою продуктивністю обладнані жорстким приводним валом і потужним редуктором. Мотокоси професійного рівня можуть витримувати тривалі щоденні навантаження. Ріжучим елементом може виступати тріммерной корд до 3 мм або запорошений диск.

Приділіть належну увагу видаткових матеріалів. Так як від перетину використовуваного корду або від геометрії запорошеного диска в чому залежить продуктивність і швидкість виконуваної мотокосою роботи.

Якщо Ви збираєтеся обробляти за допомогою мотокоси більше 2 соток, то обов'язково переконайтеся в наявності плечового ременя, так як він відчутно зменшує навантаження на руки. Контролюйте якість використовуваного палива і використовуйте тільки паливо, вказане в інструкції. Проводьте обслуговування вироби тільки в авторизованих сервісних центрах. В кінці кожного сезону необхідно проводити техогляд агрегату. І не забувайте, що купуючи продукцію надійних і відомих виробників, Ви захистите себе від багатьох неприємних несподіванок під час експлуатації виробу.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru