Wednesday, March 11, 2015

Чим відрізняється мотокультиватор від мотоблоки?

Говорячи про їх відмінності, спочатку визначимося в тому, що вони схожі. Мотокультиватор і мотоблок мають ходову частину, двигун, трансмісію і систему управління. Крім цього вони комплектуються ще й набором фрез і сошником (тобто таким пристосуванням, яке контролює глибину обробки землі і є, по суті, обмежувачем). Також до цих машин можна купити навісне обладнання для проведення оранки, культивації, підгортання, викопування картоплі, транспортування вантажів за допомогою причепа та інших сільськогосподарських робіт.

До розряду мотокультиваторов ми відносимо полегшені машини з обмеженим навісним обладнанням, головним завданням яких є обробка землі фрезами. У більшості випадків такі механізми мають тільки одну передачу переднього ходу, і рідко передачу заднього ходу. Колеса у них не приводяться в рух двигуном, через що культиватори можна самохідно переміщати по ділянці.

Різниця мотоблока і мотокультиватора в тому, що у культиватора основне завдання і часто єдина функція це обробка грунту. Розрізняються вони ще в потужності і вазі.

Які бувають типи мотоблоків і культиваторів

Розрізняються вони на надлегкі, легкі, середні і важкі.
Надлегкі мотокультиватори володіють потужністю до 2 к.с., важать при цьому до 20 кг, їх можуть експлуатувати жінки та літні люди. Вони відмінно справляються з розпушуванням грунту, можуть прибирати з землі бур'яни і відкидати їх убік.
Легкі мотокультиватори володіють потужністю до 4 к.с., а важать до 60 кг. Вони призначені для чоловіків. Ці агрегати більш продуктивні через більшої ширини захвату фрез (50-90 см). Вони відмінно підходять для глибокої обробки грунту.
Середні мотокультиватори вагою до 100 кг володіють потужністю до 7,5 к.с. Зазвичай у них є дві передні швидкості і одна задня. За рахунок своєї маси такий агрегат скопує важку грунт глибоко і без особливих вібрацій. Оснастивши його відповідним обладнанням, можна проводити підгортання, культивацію, бороненіе, а також перевозити вантажі. А мотоблоки з редуктором посиленою потужності можуть продуктивно працювати з плугом, окучником, викопувати картоплю. Це як би напівпрофесійні моделі, однак з ними комфортно працювати, а ціна у них нижче, ніж у професійних.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru