Monday, March 9, 2015

Критерії вибору газонокосарки

Якщо у Вас заміський будинок або Ви просто любите проводити час на дачі або в саду або, то Вам, звичайно ж, хочеться, щоб там було затишно і комфортно. Щоб домогтися цього, додається багато зусиль. Щоб хоч трохи полегшити працю, Вам може допомогти різна техніка в самих різних областях діяльності.

Давайте зупинимося на такій сфері діяльності, як стрижка газонів, зокрема, розглянемо таку чудову техніку, як газонокосарки. Газонокосарки можуть бути: електричними, механічними, бензиновими, акумуляторними і на повітряній подушці.

Електричні газонокосарки працюють майже безшумно, без палива і масла, екологічні. Працюють від звичайної мережі 220 В. До мережі підключаються за допомогою гнучкого дроту, що дещо обмежує маневреність агрегату і створює деякі незручності.

Механічні газонокосарки функціонують без електрики і бензину, працюють безшумно, хоча штовхати їх буває досить важко. Для роботи з цим типом газонокосарок підійде абсолютно рівну ділянку не більше двох соток.

Бензинові газонокосарки працюють без проводів, мають досить високу потужність і велику продуктивність, але більш важкі і галасливі і не дають гарантії екологічної чистоти.

Акумуляторні газонокосарки поєднують мобільність з екологічною безпекою, працюють без проводів і вихлопних газів.

Газонокосарки на повітряній подушці підійдуть для не дуже великого, але складного по рельєфу місцевості ділянки.

При виборі газонокосарки слід обов'язково взяти до уваги не тільки розмір Вашого газону і необхідний тип зрізання, але й звернути увагу на потужність двигуна, ширину і висоту скошування, наявність травозбірника і вид палива. Міцність і довговічність газонокосарок залежать від матеріалу, з якого виготовлені основні елементи. Зазвичай для цього використовуються різновиди металів, міцний пластик або ж поліпропілен особливої ??витривалості.

В залежності від пори року Вам можуть знадобитися різні опції газонокосарок. Восени дуже зручна опція збору трави в травозбірник. Влітку зручна опція мульчування. При цьому зрізана трава подрібнюється і розкидається для додаткової підгодівлі грунту. Від того, якої потужності Ви вирішите вибрати газонокосарку, залежатиме швидкість Вашої роботи. Запас потужності дозволить Вам обробляти будь газони в будь-яку погоду. Діаметр коліс також має значення. Косарка буде легше рухатися по ділянці, якщо колеса будуть більшого діаметра. Важливе значення має час, витрачений за збірку і приведення Вашої газонокосарки у робочий стан - це повинно займати лічені секунди. Ось основні параметри, на які слід обов'язково звернути увагу при виборі такого чудового помічника, як газонокосарка.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru