Tuesday, March 10, 2015

Не працює газонокосарка. Як її завести?

Якщо після тривалого простою, зимового зберігання або з будь-яких інших причин не заводиться газонокосарка, не варто відразу панікувати і бігти в сервісний центр. Зовсім не обов'язково, що вона зламалася, можливо, вона просто невірно заводиться, неправильно розпочата експлуатація системи після простою, або не дотримано алгоритм підготовки до роботи.

Ось кілька нескладних дій, зробивши які практично в 70% всіх випадків необхідність A спеціалізованому обслуговуванні садової техніки відпадає. Після простою газонокосарки потрібно:

    Злити з бензобака апарату весь бензин. Іноді він застоюється в системі і не дає їй ефективно стартувати.
    Залити інший, тобто новий бензин за допомогою каністри і лійки. Заливати паливо потрібно дуже акуратно, не допускаючи попадання навіть крапельок на двигун косарки (можуть займатися при нагріванні мотора). Рекомендується вибирати якісний бензин з октановим числом - 92.
    Якщо це передбачено, потрібно підкачати бензин праймером в карбюратор. Обороти виставляються по максимуму. При першому холодному запуску за день потрібно встановити заслінку в положення "Закрито". Наступна дія - затиснути на рукоятці газонокосарки верхню клавішу, витягнути плавно шнур стартера сантиметрів на 20, потім різким, але розміреним рухом смикнути його в свою сторону.
    Після старту косарки повітряна заслінка встановлюється положення "Відкрито".
    Можна приступити до покосу газону.

У випадку, коли дані маніпуляції не допомагають, і газонокосарка так і не завелася, варто:

    перевірити позицію регулятора повітряної заслінки, як зазначено вище у пункті 1
    при температурі повітря на вулиці понад 33 ° С регулятор повітряної заслінки краще встановити в середню позицію
    після тривалої роботи двигуна (мотор нагріється) і через необхідний п'ятихвилинну перерву запускати газонокосарку потрібно з повітряною заслінкою в положенні "Відкрито»
    перевірити чи не потрапляє на свічку запалювання бензин, чи присутній іскра
    перевірити бензин в баку косарки, якщо його заливали давно, то краще поміняти паливо на нове
    подивитися чи нормально пропускає повітряний фільтр, якщо потрібно промити його бензином
    підкачати паливо в карбюратор праймером

Сучасна газонокосарка - річ надійна, особливо якщо вона купується в спеціалізованому магазині. Однак, не варто забувати, що будь електро- і бензо-интсрумент потребує правильного догляду, і дотриманні правил експлуатації. Якщо все робити правильно - він прослужить вам довго і буде відмінним помічником у роботі.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru