Saturday, March 7, 2015

Агроволокно: властивості та переваги матеріалу

Агроволокно: властивості та переваги

Кожен садівник або городник прагне поліпшити технологію вирощування плодів на своїй ділянці. Застосування сучасних матеріалів дозволяє значно знизити кількість витрачених зусиль, але при цьому підвищити врожайність рослин. Агроволокно в Європі почали успішно застосовувати ще в 70-х роках минулого століття. На сьогодні цим нетканим синтетичним покриттям захищають до 30% посівних площ країн Євросоюзу. Так чому б не скористатися цим досвідом?

Без сумніву, агроволокно Купити вже варто хоча б тому, що матеріал цей досить багатофункціональний. Його унікальні захисні властивості дозволяють значно спростити технологію вирощування ранніх ягід і овочів. Витрати часу і матеріалів знижуються, при цьому якість товарної продукції зростає. Плоди не пошкоджуються градом, їм не страшні шкідники і бур'яни, а кількість збільшується на 25-30%. Більше того, застосування агроволокна допомагає прискорити процес дозрівання мінімум на 2 тижні. Ширина полотен, в яких продається матеріал, дозволяє використовувати його для облаштування парників і зимових теплиць. Їм зручно мульчувати простір між рослинами, вкривати від морозів особливо ніжні й примхливі рослини саду.

На агроволокно Ціна не по кишені сильно вдарить, при цьому переваги матеріалу очевидні:

    Він не боїться перепадів температур і послужить прекрасним захистом для посівів. Прекрасно забезпечує паростки теплом, навіть якщо температура навколишнього середовища знижується до -4 ° С.
    Застосування агроволокна дозволяє створити оптимальні умови для росту та розвитку рослин. Вночі воно утримує тепло, закумульоване днем. Причому, в світлий час доби повітря під цим унікальним матеріалом прогрівається поступово, що дозволяє не боятися перегріву посівів.
    Матеріал дозволяє скоротити кількість поливів, так як має властивість пропускати атмосферні опади. Крім того, він регулює споживання рослинами вологи, накопиченої в грунті.
    Застосування агроволокна стимулює схожість насіння, вона збільшується на 20%. Воно також забезпечує захист паростків і дорослих рослин від гниття, бур'янів і шкідників.

Примітна також зносостійкість цього покриття. При правильному поводженні воно прослужить не менше чотирьох сезонів. А доглядати за ним не складно: після зняття - очистити від бруду і листя, добре просушити, скласти і залишити на зберігання в темному і сухому місці.

Види матеріалу:

    Біле агроволокно для захисту рослин на відкритому грунті щільність від 15-30г / м2.
    Біле агроволокно для укриття зимуючих і багаторічних рослин, створення теплиць і парників. Щільність - від 30 до 60г / м2.
    Чорне агроволокно високої щільності (50-60г / м2) для мульчування грунту.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru