Wednesday, March 11, 2015

Як правильно вибрати газонокосарку?

Влітку практично всі люди із захватом насолоджуються дачею, відпочинок на свіжому повітрі, що ще потрібно? Город, веранда і свіжоскошений газон. Але домогтися того, що трава стане рівно скошеної і пухнастою самостійними зусиллями дуже складно. Тому багато дачники, прийшовши до висновку, що газонокосарка значно полегшить їхню працю. Але коли вони приходять в магазин і бачать величезний вибір машин для скоса трави, все починаю задаватися питанням. Яку ж газонокосарку взяти, і за якими критеріями її варто вибирати?

На сьогодні вибір газонокосарок в магазинах дійсно великий. Тому, до вибору варто підходити серйозно, що б потім засмучено не дивитися на купу металу, не знаючи, куди б його застосувати.

Для початку варто визначитися - яку траву ви збираєтеся косити. Траву на рівному газоні або ж суху траву на крутий горбистій поверхні.

За однією класифікацією косарки поділяються на шпиндельні і роторні.

У шпиндельних газонокосарок інструментом для різання є рухомі ножі із сталі, вони закріплені на обертовому барабані, так само до барабана прилягає ще один ніж, але він не рухається. Ножі в русі підминають траву під закріплений ніж і зрізають траву як ножиці. Шпиндельні газонокосарки краще застосовувати для корекції вже скошеного газону.

У роторних газонокосарках теж закріплені ножі зі сталі, але триматися вони на обертовому валу. Крім функції скоса трави, машина може всмоктувати залишки трави в спеціальний травозбірник. Якщо закріпити ніж до валу двигуна дуже сильно, тоді під час удару (наприклад про камінь), ніж може затупитися або навіть пошкодити двигун. Якщо ніж все ж затупився його можна нагострити, але після цього потрібно обов'язково перевірити рівність ножа. Перевірку ножа можливо здійснити, надягаючи його на викрутку і домігшись того, що плечики ножа будуть перебувати в горизонтальному положенні.

На ринку садової техніки представлено безліч моделей газонокосарок різних брендів за різними цінами. Часом складно зробити вибір при такому різноманітті.

Але важливо пам'ятати одну приказку "Краща економія - це іноді переплатити за якість»

Безперечними лідерами у виробництві газонокосарок є італійська фірма Oleo-Mac . Більше 15 років продукція представлена ??на українському ринку, сервісна мережа одна з кращих, до всього радує наявність запчастин і комплектуючих. Також можна виділити бренд Stiga завоёвующій велику популярність на українському ринку.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru