Thursday, March 12, 2015

Бензопила Oleo-Mac 941c

Бензопила оснащена двигуном внутрішнього згоряння, який через систему передачі з'єднаний з ланцюгом. Будь-яка модель оснащена ще і механізмом автоматичного зчеплення, який працює за відцентровому принципом, чим забезпечує нерухомість ланцюга на холостих обертах. Професійні пили володіють високою потужністю (від 2,5 кВт) і здатні виконувати найширший спектр функцій. Їх основною відмінністю від напівпрофесійного або аматорського інструменту є 8-годинна безперервна робота. Напівпрофесійні пили здатні виконувати будь-які роботи - валку дерев, ремонтно-будівельні роботи.

Особливо варто Ввійти Відзначити бензопилу Oleo-Mac 941C, яка призначена для споживачів цінують свій час і відповідально відносяться до своєї справи. Це модель любительського класу (хобі), яка впорається з будь деревиною. Відрізняється Оле-мак 941 високою якістю і працездатністю, а її двигун Запис Направо відповідає нормам і стандартам Євро-2.

Ця модель виробляється в Італії, має масляний насос з високоякісного алюмінію, що в свою чергу максимально економить на холостому ходу витрата масляної суміші і збільшує термін служби.
Які плюси і переваги бензопили Oleo Mаc 941C

    Витрата масла на холостому ходу наближений до нуля;
    Зроблена з алюмінію, тому є полегшеною;
    Модель має автоматичний масляний насос;
    Збільшено період між технічними обслуговуваннями;
    Зменшене пусковий зусилля двигуна;
    Оптимізовані характеристики двигуна;
    Зменшений витрата палива на 40%;
    Зменшений викид на 80%;
    Можливо оглядати повітряний фільтр і глушитель без всяких додаткових інструментів;
    Збільшено термін служби бензопили.

Ідеально підходять бензопили Oleo-mаc (Олео Мак) 941C на лісоповалі не надто величезних дерев у садах, для використання в побуті, наприклад, обрізку сучків, у заготівлі дров.

Бензопила оснащена магнето з електронним управлінням, тому, приклавши мінімальне зусилля, можна швидко запустити двигун, що також заощадить витрата пального. Нікелевий циліндр в оснащенні, з шатуном з кованої сталі і коленвалом, робить службу бензопили майже вічною.

Крім продукції даного виробника, радимо ознайомитися з бензопилами від виробників AL-KO (Німеччина) і MTD (Німеччина) - хоча їх опис вони і не увійшло до даний огляд, проте заслуговують Вашої уваги.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru