Friday, March 6, 2015

Як вибрати тріммер ?!

Тример призначений для вторинної обробки присадибної ділянки, або простіше кажучи, для роботи там, де цього не може зробити стандартна газонокосарка. За допомогою тріммера Ви зможете акуратно підрізати траву біля бордюру, біля дерев, кущів, зборів і клумб. Тример абсолютно не чутливий до змін поверхні і легко може обробити місця з самим складним рельєфом. В основному це прості пристрої невеликої потужності з електричним двигуном. Є так само більш складні моделі з бензиновим двигуном або акумулятором, але вони не настільки поширені і не настільки затребувані.

Двигун в електричний тріммер може розташовуватися внизу або вгорі. Тримери з нижнім двигуном мають невелику вагу, але і невелику потужність (200-500 Вт). Такий двигун швидко нагрівається і йому необхідний відпочинок кожні 10-15 хвилин роботи. Крім того слід уникати попадання вологи в двигун, що робить неможливим його використання для вологої трави. Верхнє розташування двигуна дозволяє працювати з будь-травою. Ці двигуни мають потужність від 600 до 1000 Вт і можуть працювати від 25 хвилин і більше в залежності від якості виробу. Деякі тримери обладнані спеціальним датчиком, що відключає виріб при граничному нагріванні двигуна. Електричні тримери працюють практично безшумно, не мають викидів у навколишнє середовище, легкі в обігу, але не завжди можуть впоратися з густими бур'янами. У випадку, коли потрібно більш серйозний інструмент - Вам допоможе бензиновий тріммер. Бензиновий тріммер з диском і шпулькою здатний розправиться навіть із запущеними ділянками, з таким інструментом можна навіть заготовляти траву для тварин. Бензокоса може працювати 35-45 хвилин без перепочинку. Недоліками бензинових тримерів є клопітка обслуговування і більш високий рівень шуму і вібрації.

Основним ріжучим органом будь-якого тріммера є головка з міцною пластиковою волосінню. При швидкому обертанні головки волосінь зрізає траву, і навіть невеликі чагарники. Що б уникнути пошкодження дерев при роботі тріммера, а так само, щоб волосінь не затупілась при зіткненні з камінням, триммер обладнають спеціальним запобіжником, який не допускає зближення волосіні з небажаним об'єктом. Товщина волосіні тріммера може бути до 3,5 мм і визначається його потужністю. Для складних ділянок, де волосінь не впорається, використовується металевий ніж або диск з великою кількістю зубчиків.

Багато виробників пропонують поліфункціональні тримери з роз'ємом дає можливість підключати додаткові насадки, перетворюючи триммер в культиватор, кущоріз, косу і навіть снегоуборщик. Крім того, тріммер з роз'ємом зручніше транспортувати і зберігати, так як в розібраному вигляді він займає набагато менше місця.

При виборі тріммера керуйтеся не тільки ціною і продуктивністю вироби, а й звертайте увагу на такі важливі в експлуатації фактори як зручність рукояток, можливість регулювання висоти штанги, збалансованість ваги, поглинання вібрацій, наявність додаткових ременів. Це ручний інструмент і робота з ним повинна бути максимально комфортною для оператора. Звертайте увагу на вагу вироби, чим менше вага, тим менше ви будете втомлюватися під час роботи. Хороший триммер повинен мати більшу потужність і швидку швидкість розгону.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru