Monday, March 9, 2015

Як правильно вибрати снігоприбиральну машину Stiga

У нашій країні, з тривалими і сніжними зимами, прибирання снігу - одна з насущних завдань. Чи йдеться про розчищення тротуарів або доріжок на особистому заміській ділянці, про прибирання снігу з відкритих парковок або дворових територій, необхідно, щоб сніг був прибраний швидко і якісно.

Звичайно, можна скористатися дідівським способом і зробити всю роботу за допомогою лопати. Але цей спосіб трудомісткий і займає багато часу. Сьогодні більшу частину важкої роботи можна довірити механічним помічникам, для прибирання снігу кращим вибором стане снігоприбиральна Машина . Найбільш поширені моделі, оснащені бензиновим двигуном, але зустрічаються варіанти і з живленням від електричної мережі. Електричні снегоуборщики дешевше бензинових і вартість їх експлуатації нижче, але вони менш потужні, і їхня автономність обмежена довжиною живильного шнура. У свою чергу бензинові моделі позбавлені цих недоліків, у них більш потужні двигуни, що прямо позначається на продуктивності.

Одним з лідерів серед виробників даного виду техніки є шведська компанія Stiga. В силу традицій скандинавських країн, екологічність техніки стоїть на одному з перших місць, тому використовуються тільки 4-х циліндрові двигуни, до того ж розраховані на експлуатацію при наднизьких температурах.

Снегоуборщики Stiga - це цілий модельний ряд, различающийся потужністю встановленого двигуна, шириною і висотою захоплення, дальністю викиду снігу і деякими додатковими функціями.

Якщо необхідний дешевий, надійний і простий в експлуатації агрегат, то варто звернути увагу на модель Electric Snow 45 з електричним двигуном. Хороший варіант для регулярного прибирання невеликих площ, коротких під'їзних шляхів і доріжок, відмінно впорається зі свіжим снігом, але злежалий сніг, глибокий або покритий кіркою насту, йому не під силу. В якості альтернативи можна розглянути більш дорогу, але настільки ж компактну модель Stiga Snow Rex з бензиновим мотором.

Для прибирання прибудинкових територій, паркових доріжок, скверів добре підходить Снігоприбиральник Stiga Snow Cube, здатний впоратися з глибоким, щойно випав або злежані снігом і навіть заметом. Для цих же цілей підійде і трохи більш потужна, з більшою шириною очищення модель Snow Blizzard,

Для невеликих і середніх площ підійдуть такі моделі снігоприбиральних машин цього виробника, як і сніжинки Сніг харчування. Крім більш потужних двигунів і широких захоплень, ці моделі оснащені диференціалом для більш легкого управління і галогеновой фарою, що дозволяє працювати в темний час доби.

Stiga Pro - снігоприбиральна машина, оснащена потужним двигуном, фарою і підігрівом рукояток для комфортної роботи, широким захопленням, винесеним на рукоятку управлінням такими функціями, як напрям і дальність викиду снігу, швидкість, блокування коліс. Чудово підходить для тривалої роботи з розчищення великих площ, впорається зі злежані снігом і великими кучугурами.

Який би снегоуборщик Stiga Ви не вибрали, це якісна, надійна, невибаглива техніка, яка впорається з усіма поставленими завданнями, забезпечить прибирання снігу в найкоротші терміни і з мінімальними фізичними навантаженнями на людину. Моделі дозволяють регулювати висоту підйому передньої опорної панелі, що дає можливість прибирати сніг не тільки з твердих, а й з більш складних поверхонь, наприклад, з гравійних доріжок.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru