Friday, March 6, 2015

Як вибрати кусторез ?!

Кущоріз - це своєрідна модифікація мотокоси , призначена для догляду за деревами, кущами, живоплотом. Дуже часто кущорізи відносять до професійних мотокоса, так як вони володіють хорошим ресурсом роботи і можуть активно використовуватися більш тривалий період. Крім того кусторез найчастіше комплектується тріммерной головкою, ножем і спеціальним диском, в той час як мотокоса найчастіше оснащена тільки тріммерной голівкою. При виборі кустореза слід враховувати такі деталі як його вага, захист від вібрації, зручність важелів, потужність і розгін. Так само буде не погано, якщо в комплектацію з кущорізом входить ранець для його підтримки, з ним Ваша робота буде найбільш комфортною.

Кущоріз з бензиновим двигуном призначений для роботи на великих територіях, без прив'язки до джерела електроживлення. Як правило, це досить потужні вироби, які добре себе зарекомендували при роботі у великих садах. Хороша якість зрізу і можливість обрізки навіть товстих гілок, дозволяють віднести цей виріб до розряду професійних. Але, як і у всіх агрегатів, що працюють на бензиновому двигуні, в даному інструменті досить велику вагу (в порівнянні з іншими моделями), високий рівень вібрації і шуму. Бензиновий кущоріз повинен бути обов'язково оснащений пристроєм знижує рівень шкідливих викидів у навколишнє середовище.

Електроножиці займають лідируючі позиції по співвідношенню ціни і якості. За порівняно невеликі гроші Ви отримуєте досить потужний, неймовірно легкий в плані ваги і управління інструмент. Відчутним недоліком в роботі електроножиці є обмеження зони пересування електричним кабелем, тому даний вид кустореза підійде тільки для невеликих територій.

Акумуляторний кущоріз, є відмінним варіантом, що з'єднав в собі невелику вагу і маневреність. Повністю зарядженого акумулятора досить для повної обробки саду. Серед розмаїття акумуляторних моделей знайдеться і професійний і любительський інструмент. При покупці акумуляторної моделі зверніть увагу на показники тривалості роботи, і постарайтеся розрахувати вистачить Вам відведеного часу чи ні.

Якісний кущоріз повинен мати потужність від 1 до 2 к.с., невідомі виробники дешевої садової техніки дуже часто заявляють велику потужність своїх виробів, що найчастіше виявляється не відповідної дійсності інформацією розрахованої на залучення покупців. Тому, краще заплатити трохи більше і придбати якісний інструмент таких відомих торгових марок як BOSCH , Husqvarna , Gardena і отримати надійного помічника по догляду за садом на довгі роки.

1 comment:

  1. Ми хотіли б відзначити виняткову послугу, яку ми отримали протягом усього процесу рефінансування. Професіоналізм пана Лі та знання кредитної компанії були вражаючими та по-справжньому оціненими. Містер Лі - надійний кредитний співробітник. Раніше ми мали досвід роботи з кількома іншими банками і вважали цей процес неприємним і нудним. Містер Лі пішов вище і далі, щоб переконатися, що всі наші потреби були задоволені і що все було оброблено ретельно та ефективно. Ми рекомендуємо його і надалі і надалі ». Містер Лі Контактна електронна адреса / Whatsapp 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740

    ReplyDelete

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru