Saturday, March 7, 2015

Правильний вибір газонокосарки

Правильний вибір газонокосарки: механічні або електричні

На думку англійців, а вони є, королями в стрижці газонів, для того щоб мати доглянутий, рівний, зелений газон, необхідно багато працювати. Стрижка газону, це ціле мистецтво, і головним помічником, в цьому є газонокосарка.
Види газонокосарок та їх особливості

Механічна ручна газонокосарка - найпростіша у використанні. Все що потрібно, прикласти фізичне зусилля і штовхати газонокосарку перед собою. Рекомендована площа стрижки 100-200 кв. м.
Плюси: легкість конструкції, доступність в ціні, безшумність, можливість роботи під час дощу.
Мінуси: фізичне навантаження (хоча не факт, що це не плюс), скіс тільки невисокою трави, зупинка при наявності сміття або каменів у траві.

Акумуляторні газонокосарки - використовують літій-іонні акумулятори, що дозволяє заряджати їх коли зручно. Вони досить мобільні, і легше в роботі, ніж механічні. Фахівці рекомендують купувати разом з основним акумулятором, додатковий, так як в холодну пору, джерело швидко сідає. Площа стрижки 250-550 кв. м.
Плюси: мобільні, екологічні і зручні у використанні.
Мінус: досить висока ціна на новий акумулятор.

Електричні газонокосарки - має невеликі габарити і вартість нижча ніж в аналогічних акумуляторних або бензинових моделей. Можуть бути забезпечені функцією мульчування, що зручно при переробці трави в добрива. Робоча зона стрижки до 500 кв. м.
Плюс: легко приступати до роботи, включив в електромережу і працюй, після вимкнув живлення, витер від трави, поставив на місце.
Мінус: робоча зона обмежена довжиною шнура, провід може плутатися між чагарниками і деревами, не можна стригти під час дощу.

Бензинова газонокосарка - модель, яка найкращим чином підходить для великих ділянок. Залежно від потужності двигуна змінюється якість і площа стрижки. Останні моделі мають в комплектації травозбірника та подрібнювачі трави. Можна застосовувати на ділянках понад 650 кв. м.
Плюс: можливість обробки великої ділянки в будь-яку погоду.
Мінус: дуже гучна, вимагає зміни масла і заправку бензином, потрібен особливий догляд.

Вибираючи ручну газонокосарку, пам'ятайте, головне - це зручність використання. Будь-яка модель гарна по-своєму, у кожної є свої нюанси. Завдання будь-якої газонокосарки, зробити роботу по догляду за ділянкою легкою і приємною, а сама ділянка мрією всіх сусідів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru