Sunday, March 8, 2015

Види і особливості садових кущорізів

Затишний заміський будинок з гарним садом - мрія будь-якого жителя мегаполісу. Щоб ландшафт заміського будинку радував свого господаря, необхідно регулярно доглядати за садом і підстригати рослини. У ландшафтному дизайні досить часто використовую кущі для створення невеликого огорожі. Іноді висадкою кущів здійснюють зонування ділянки.

Практично всі рослини з часом дуже сильно розростаються і виглядають не привабливо. Гілки можуть стирчати в різні боки, а висота куща може досягати висоти людського зросту. Щоб усунути таке "неподобство», і зробити сад доглянутим необхідно постійно проводити обрізання рослин. Для цих цілей використовують садові кущорізи.

Види кущорізів:
• механічні;
• бензинові;
• електричні;
• акумуляторні.

Найпростішим інструментом для обрізки гілок є механічна модель кустореза. Це звичайнісінькі ножиці з довгими ручками. Основна особливість такого інструменту - дуже гострі і тонкі леза, які дозволяють без особливих зусиль зрізати кілька зайвих пагонів. Такі пристосування необхідні дачникам-любителям для проведення невеликої кількості робіт. Для грунтовної стрижки кущів механічна модель не підійде, так як на роботу доведеться витратити дуже багато часу.

Якщо на ділянці є величезна область з кущами, то краще придбати модель, що працює на бензині. Бензинові кущорізи найпотужніші і в мить ока допоможуть прибрати небажані гілки. З таким апаратом можна за лічені хвилини облагородити садову територію.

Електричні кущорізи також відрізняються великою потужністю і швидкістю роботи, при цьому не потрібно витрачати гроші на бензин. Але істотний мінус такого інструменту - прив'язка до джерела енергії. Доведеться весь час возитися з проводами і подовжувачами.

Якщо на ділянці дуже багато плодових дерев, то без акумуляторного кустореза не обійтися. Даний інструмент не прив'язаний до джерела живлення, але вимагає регулярної підзарядки. Він відрізняється невеликим розміром і хорошою продуктивністю, тому ідеально підходить для роботи у важкодоступних місцях. З таким апаратом можна залізти на дерево і провести всі необхідні маніпуляції.

При виборі кустореза варто орієнтуватися на кількість кущів і дерев на ділянці та ландшафтний дизайн. Останнім часом дуже популярно художнє остріганіе кущів. Із зелених насаджень, умілі руки майстра створюють незвичайні скульптури. Для таких робіт потрібні потужні бензинові кущорізи тримери. Можливо, знадобиться придбання цілого набору інструментів з різними лезами.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru