Tuesday, March 10, 2015

Снігоприбиральна техніка для прибудинкової території

Питання очищення прилеглої до будинку території від снігу взимку і ранньою весною особливо актуальне. Якщо Ви живете в приватному будинку, то напевно стикалися з такою проблемою. Лопата не завжди може ефективно впоратися з цим завданням, адже взимку в Росії рясні снігопади можуть йти кілька днів поспіль. Для цього існує така техніка, як снігоприбиральні машини.

Принцип роботи снігоприбиральної машини будується на тому, що забирають сніг механізми (фрези) приводяться в рух двигуном внутрішнього згоряння. Сніг надходить всередину агрегату, всередині якого обертаються безліч лопатей. При їх русі сніг викидається з машини через короб назовні. Перероблена сніжна маса викидається назовні з машини на відстань, яка становить не більше 20 метрів.

Двигуни снігоприбиральних машин бувають двотактними і четирехтактнимі. Істотна відмінність між ними криється в тому, що чотиритактні двигуни працюють на чистому бензині (зазвичай на АІ-92), а для запуску двотактних Вам доведеться змішувати бензин з маслом.

Вважається, що витрата палива менше на машинах з четирехтактнимі двигунами. Також менше на них і токсичність вихлопних газів. При функціонуванні двотактних двигунів важливо правильно приготувати суміш. При неправильної консистенції масла і бензину можливий вихід з ладу агрегату.

Потужністю двигуни на снігоприбиральних машинах бувають від 5 до 11 кінських сил. Чим більше потужність, тим більша кількість сніжної маси машина може переробити.

Снігоприбиральні машини також поділяються за принципом своєї роботи. Вони бувають самохідні і несамохідні. Несамохідні моделі менш потужні, так як їх вага не перевищує 40 кг. Дальність викиду снігу на таких агрегатах не більше ніж 10 метрів.

Самохідна снігоприбиральна техніка оснащена приводом на колеса або ж гусениці. Снігоприбиральні машини на колесах більш маневрені, вони можуть справлятися з рихлим або навіть талим снігом. Така машина може відкинути сніг на відстань до 18 метрів.

Снігоприбиральні машини на гусеничному ходу мають набагато кращу прохідність, але маневреність у них набагато менше.

Якщо ваша територія насичена купинами та іншого роду перешкодами, то краще зробити вибір на користь машини на колесах. Про різних видах снігоприбиральної техніки Більш Детально ви зможете прочитати тут. Якщо ж у Вас рівна, невелика територія з мінімумом перешкод, то Вам краще придбати снігоприбиральну техніку на гусеничному ходу.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини vne-dorog-chita.ru vinochok-dnz17.in.ua vkg.kharkov.ua vmeste-prigotovim.ru voody.online vma.graphics voda.zp.ua voovo.info vopsav.ru vorozhbaonline.ru